Alegerea unei scoli de soferi pentru tineri – Cum procedam ?

Scoli soferi

Educatia soferului si antrenamentul soferului va pregateste adolescentul sa fie in siguranta in spatele rotilor

Obtinerea unui permis de conducere. Pentru adolescenti, este o incercare majora. Pentru parinti, gandul la un sofer adolescent poate aduce un amestec de usurare si palpitatie in balanta avantajelor de a avea inca un sofer in familie, si grijile daca adolescentul lor va fi in siguranta pe sosele. Daca aveti un adolescent care va conduce curand, verificati aceste sfaturi pentru a alege o scoala de soferi pentru tineri : Scoli soferi

Cand aveti o lista de scoli de soferi pentru adolescenti in vizor, verificati ca acestea sa fie inregistrate si permisele lor de functionare sa fie actualizate. Apoi, adresati intrebari care va vor oferi o intelegere clara despre cum sunt atribuiti instructorii, materialul care va fi acoperit, si cum decurg lectiile din spatele rotilor. Folositi aceste sfaturi pentru a incepe:

  • Gasiti un instructor de incredere

Intrebati alti parinti despre scolile de soferi pe care le-au folosit, experientele si recomandarile lor. Intalniti-va cu instructorii de la scolile recomandate pentru a discuta despre abordarea pe care el sau ea o va avea cu adolescentul dumneavoastra.  Aflati cat puteti de multe despre trecutul instructorului si pregatirea sa, si daca el sau ea a absolvit vreo clasa de specialitate sau certificare.

Discutati daca lectiile sunt mereu predate la aceeasi viteza sau daca vor fi predate in functie de viteza copilului dumneavoastra. Optati pentru o scoala de soferi tineri unde isi adapteaza viteza de predare dupa viteza de invatare a copilului dumneavoastra. Intrebati directorul scolii de soferi pentru tineri cum sunt atribuiti instructorii si daca puteti schimba instructorul daca adolescentul dumneavoastra nu raspunde bine la cel care ii este atribuit. Instructor auto

  • Verificati liniile planului de invatare alaturi de informatiile care se vor afla pe testul de soferie.

Confirmati ca lectiile predate va pregatesc adecvat adolescentul pentru a lua testul de soferie. Pentru a evalua aceasta, comparati materialul pe care scoala de soferi il acopera cu cererile legale. Copilul dumneavoastra ar trebui sa invete totul, de la mecanica de baza a masinilor pana la ce sa faca in cazul unor urgente, statisticile nationale despre riscurile de conducere, sfaturi despre cum sa citeasca harti, asigurari de masina si regulile rutiere curente. Departamentul local de vehicule auto ar putea prevede o lista sau un ghid care sa explice cum sa va pregatiti pentru un test de soferie.

  • Maximizati timpul de conducere pe sosea.

Vorbiti cu personalul de la scoala de soferi despre cum vor aborda timpul petrecut la volan. Este recomandat ca timpul de condus sa fie impartit in mai multe zile, ceea ce ii ofera adolescentului mai multiple oportunitati de a-si construi abilitatile necesare. Intrebati daca instructorul doreste sa coopereze cu dumneavoastra si sa va impartaseasca ideile pe care le puteti folosi pentru a consolida lectiile pe roti. Examen pentru permis auto

Antrenament de Condus Supravegheat

Desigur, cerinta finala in a va ajuta sa va pregatiti adolescentul pentru testul de sofer este antrenamentul de condus supravegheat. Ca parinte, veti dori sa consolidati ceea ce copilul dumneavoastra a invatat la scoala de soferi pentru a-l/ o ajuta sa retina informatia si sa accentuati obiceiurile pentru un condus sigur. Daca va gasiti copilul chinuindu-se sa-si dezvolte o abilitate, discutati cu scoala de soferi sa vada daca vreun instructor ar putea dori sa va ajute adolescentul sa slefuiasca acest talent sau sa ii ofere o pregatire avansata.

Daca alegeti scoala de soferi tineri potrivita, adolescentul dumneavoastra va urca in spatele rotilor cunoscand ce este sigur si ce nu. Iar acestea il/o vor ajuta sa-si construiasca abilitatile si increderea necesare pentru a trece cu succes un examen de sofer.