Zece sfaturi pentru achizitionarea unei mese air hockey

Jocul de air hockey este o distractie populara la orice sala de jocuri din lume, si totodata unul dintre cele mai rapide jocuri de masa din lume ca ritm, aceasta ofera durata mare de folosinta pentru masa air hockey, si prezinta un mod interesant si distractiv pentru a face antrenamente. Cel mai bun lucru este acela ca jucatorii de toate varstele se pot bucura de acest joc, neexistand limita de varsta, si se poate juca si pe echipe de doi sau de patru jucatori. O masa air hockey moderna arata foarte bine si are caracteristici distractive, cum ar fi cele de notare electronica a scorului, cronometre si efecte sonore.

masa air hockey

Mesele de air hockey sunt construite pentru a se potrivi la diferite stiluri si intensitati de joc. De asemenea, retineti ca jucatorii isi vor dezvolta abilitatile lor si ca actualii copii cresc mai mari, asa incat este posibil ca acestia sa poata deveni prea buni pentru mesele de baza sau ca stil de joc.

  1. Zonele de pe masa air hockey care primesc cele mai multe „tratamente rele” sunt „zidurile patinoarului” si sinele laterale. Nu va entuziasmati de mesele cu sinele laterale din aluminiu subtire laminat. Uitati-va dupa cele din aluminiu solid sau ziduri groase din nailon pentru revenirea la viata si durabilitatea patinoarului.
  1. Unul dintre cele mai importante elemente este sa va uitati la modul cum este sustinuta masa. Uitati-va dupa un model care este sustinut de o baza si picioare solide, pentru ceva care va dura. Picioarele din otel sau picioarele laminate din lemn sunt cele mai bune. Dati mesei un „branci” si asigurati-va ca e solida.
  1. Uitati-va dupa o masa de air hockey care are picioare prevazute cu egalizatoare, astfel incat sa puteti regla nivelul suprafetei de joc.

  1. Motorul unei astfel de mese ar trebui sa fie de o putere mare, si sa va ofere fluxul de aer in concordanta cu detaliile tehnice in timp ce ruleaza in liniste. Unele mese au chiar doua motoare. Acest lucru nu este necesar in cazul in care masa are un motor suficient de mare si, cel mai important, o camera de presiune. Camera de presiune este o cavitate ce se afla intre suflanta si sistemul de distributie a aerului in suprafata de joc. Presiunea aerului se acumuleaza in interiorul camerei de distributie, astfel incat acesta va distribui pe intreaga suprafata de redare in mod uniform.
  1. Sistemele electronice de punctare fac jocul de acasa mai distractiv decat cel intr-o sala de jocuri. Uitati-va pentru tabele de scor care folosesc senzori cu infrarosii in scopul de a simti pucul la caderea sa in gol; acestea sunt mai fiabile decat senzorii mecanici pentru puc.
  1. Uitati-va dupa tabele de scor electrice care se conecteaza la priza mai degraba decat sa luati unele pe baterii. Unii iau pe baterii dar, de asemenea, vin si cu un adaptor. Acest lucru va va economisi banii pentru bateriile de schimb.
  1. Mesele de air hockey cu marcaje oficiale stil patinoar pe suprafata de redare ofera cel mai realist mod de joc.
  1. Mesele cu porti metalice sunt in general mai durabile, deoarece acestea nu utilizeaza porti din material plastic, care se pot rupe. Acest lucru inseamna ca si copiii mici pot ajunge la suprafata de joc, fara sa fie in pericol.

air hockey

  1. Toate mesele air hockey necesita asamblare. Asigurati-va ca ati inteles amploarea procesului de asamblare necesar, inainte de a cumpara o masa. Unele mese se asambleaza destul de usor si necesita doar montarea unor picioare, dar in cazul altora, in special mesele stil „dulap”, este necesara o asamblare un pic mai elaborata.
  1. Toate mesele de air hockey vin cu cel putin doua impingatoare si doua pucuri. Sunt disponibile si piese de propulsare suplimentare pentru jocul echipei, precum si pentru inlocuirea pucurilor. Impingatoarele ergonomice sunt un mare plus pentru masa air hockey, deoarece acestea au manere mai confortabile, care protejeaza degetele.