Sfaturi pentru alegerea unui salon de infrumusetare

Salon infrumusetare

De cand lumea si pamantul, imaginea pe care o afisezi are o importanta foarte mare, de aceea trebuie sa stii cum sa alegi un salon de infrumusetare potrivit pentru tine si stilul tau. Tendintele sunt in permanenta schimbare si noi tehnici sunt in mod constant in curs de dezvoltare. Trebuie sa alegi un salon ai carui angajati se dedica studierii noilor tendinte, modele, tehnici sau produse. Iata cateva sfaturi pe care le poti urma pentru a alege un loc potrivit pentru tine:

  • Locatie si parcare: Este salonul situat intr-o zona in care poti ajunge cu usurinta sau e intr-un cartier foarte indepartat? Exista un loc special amenajat de parcare pentru clientii sai?
  • Imaginea: Alege un salon de infrumusetare care are o sala de asteptare calda si primitoare. Atmosfera trebuie sa fie degajata, mai ales daca trebuie sa petreci ceva timp acolo pentru a-ti face tratamentele de infrumusetare pe care le doresti. De asemenea, angajatii ar trebui sa aiba o atitudine prietenoasa si un aspect placut.
  • Curatenie si igiena: un salon de infrumusetare care nu respecta regulile de baza de ordine si curatenie nu este un loc pe care vrei sa il frecventezi. Fii atenta daca uniforma personalului este imaculata si machiajul bine aplicat. Acorda atentie si felului in care isi aranjeaza parul.

  • Popularitate: cat de ocupat este salonul? Alege un loc care este ocupat si popular deoarece acesta este un semn ca angajatii sunt foarte buni la ceea ce fac. Alege insa un salon in care nu este foarte dificil sa obtii o programare pentru o ora potrivita pentru programul tau.
  • Doar pentru femei:  Daca ti se pare important ca locul pe care il alegi sa fie unul doar pentru femei va trebui sa te interesezi din timp. Cere aceste informatii de la receptionera. Daca este un salon mixt intreaba daca sunt perioade specifice in care se ocupa numai de femei.
  • Cunostinte: personalul trebuie sa demonstreze ca sunt la curent cu toate noile tehnici si tendinte din domeniu si ca au experienta in a le pune in practica.

  • Serviciul cu clientii: Alege un salon de infrumusetare in care simti ca personalul a inteles care sunt preocuparile tale si ca a reusit sa iti recomande un tratament potrivit pentru tine.
  • O varietate de tratamente disponibile:  Alege o firma care iti ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de tratamente disponibile. Astea inseamna ca angajatii trebuie sa poata sa iti sugereze tratamentul potrivit pentru tine, spre deosebire de un salon care nu lucreaza decat cu cateva produse. Spre exemplu, in cazul in care un salon lucreaza cu un singur brand de produse, asta nu poate sugera decat 2 -3 tratamente de la compania respectiva. Insa, daca se lucreaza cu 2- 3 branduri de produse, recomandarile pe care le pot face sunt mult mai multe si prin urmare acestea pot sugera tratamente care vor aborda in mod specific probleme pe care le ai.
  • Preturi rezonabile si oferte speciale: Cum sunt preturile in comparatie cu alte saloane? Uneori un pret mai mic poate fi inselator deoarece patronii pot avea idei diferite cu privire la ce anume cuprinde un tratament si cat de mult dureaza; spre exemplu: o manichiura poate consta 50 lei intr-un salon si 35 lei in altul, insa o manichiura de 50 lei poate dura 45 de minute si include un masaj al mainilor, masca, exfolire si bineinteles tratament pentru unghii, in timp ce manichiura de 35 lei dureaza 30 de minute si include numai taierea cuticulelor, pilirea si vopsirea unghiilor. Cu alte cuvinte, ai primit exact de ai platit. De asemenea, merita sa intrebi daca ofera reduceri in cazul in care faci rezervari la salonul de infrumusetare respectiv pentru tine si prietenele tale in acelasi timp.
Tagged : / / /