Primul post – O calatorie virtuala

Cum se apropie weekendul toata lumea se gandeste unde sa plece pentru cele 2 zile libere. Cum sa se deconecteze dupa o saptamana plina in care orele au trecut greu , iar munca parea interminabila. Insa, uitandu-te pe fereastra la vremea de afara constati ca nu este recomandat sa iesi din casa, deoarece nu se stie pe unde poti sa ramani impotmolit si dintr-o minivacanta sa se transforme intr-un cosmar. Asa ca o solutie practica este cea in care sa intri pe net si sa te deconectezi pe retele sociale sau sa cauti alte locuri pe in care vrei sa ajungi la un moment dat.

Un loc unde sa afli informatii de la oameni care au calatorit sau sa vezi poze si sfaturile lor, este sa intri pe un forum de calatorii . Aici , lumea se strange intr-o comunitate pentru a dezbate subiecte si locatii noi de calatorit. Astfel, poti sa intri si sa descoperi , printr-o calatorie printe randurile scrise de altii, unde poti sa mergi intr-un viitor apropiat.

Deci, impusti 2 „iepuri” dintr-o lovitura, odata ca te deconectezi daca tot vremea nu-ti permite sa iesi din casa, iar in al doilea rand te informezi cu privire la viitoarele tale calatorii.

Tagged : /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *