O fantana de ciocolata pentru nunta dumneavoastra

Toata lumea iubeste ciocolata. Daca va ganditi la organizarea nuntii dumneavoastra si doriti sa adaugati ceva special care sa ii incante si sa ii multumeasca pe invitatii dumneavoastra, o sugestie foarte buna ar fi o fantana de ciocolata. O fantana de ciocolata este de obicei o fantana din inox, cu un sistem care pompeaza ciocolata, si unul de colectare. Ciocolata topita este asezata pe fundul fantanii, si tasneste in mijlocul acesteia printr-o teava speciala, iar opi se revarsa sub forma unei cascade, oferind o priveliste minunata si deosebit de gustoasa. Merita sa o incercati.

Fantana serveste la nunta dumneavoastra ca o cascada de ciocolata, si poate oferi o atmosfera excelente daca este plasata in mijlocul evenimentului. Ciocolata poate fi gustata atat in timpul procesului in care se afla in stare topita, cat si dupa aceea, dupa ce sistemul este oprit. Nu toate tipurile de ciocolata sunt potrivite pentru aceste fantani, deci este bine sa va documentati si sa alegeti ceva care se topeste usor.

Fantana de ciocolata poate fi, de asemenea decorata cu niste fructe asezate in jurul ei, sau diferite gustari. Exista o multime de posibilitati pentru a crea o atmosfera cu adevarat uimitoare. Noi va putem oferi diferite sugestii, dar totul depinde de preferintele dumneavoastra si de stilul in care doriti sa va organizati nunta.

Fantanile de ciocolata pot fi inchiriate de la firme de specialitate care ofera astfel de servicii pentru nunta dumneavoastra. Acestia va pot instala fantana si ofera si servicii de curatare. De obicei, la aceste firme puteti gasi si diferite tipuri de ciocolata. Exista o varietate de tipuri de ciocolata care sunt potrivite pentru astfel de ocazii. Ganditi-va la ce ii va impresiona cel mai mult pe invitatii dumneavoastra. S-ar putea sa fiti un iubitor al ciocolatei Hershey sau a ciocolatei Ghirandelli, sau ati putea sa preferati ciocolata Lindt, si sa doriti sa le adaugati organizarii nuntii dumneavoastra. De obicei, firma va pune la dispozitie propria ciocolata, dar alegerea va apartine in totalitate. Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta fantanii si nici in privinta ciocolatei.

Ciocolata folosita la o fantana de cicolata vine in general in pachete de 24 de bucati, care pot fi de ajuns pentru un numar de 400 de persoane. Ciocolata trebuie sa fie mai tare si sa contina intre 32-39% cacao. Acest tip de ciocolata are caracteristici mai bune in ceea ce priveste curgerea si este mai potrivita pentru a putea fi folosita in fantana. Daca sunteti un iubitor de ciocolata, si majoritatea dintre noi suntem, o fantana de ciocolata poate fi un elemente unic si deosebit de elegant la masa nuntii dumneavoastra.