Fa videochat la cel mai inalt nivel – Sfaturi de la profesionisti in domeniu

Echipament pentru videochat

Realizeaza pre-setarea spectacolului.

 • Utilizeaza o camera web de inalta calitate pentru sesiunile de videochat. O camera web de 1 megapixel ar putea functiona, dar cu cat e mai buna calitatea video, cu atat mai multi bani vei face. Cele mai multe site-uri listeaza modelele care au webcamuri de inalta calitate, astfel incat acestea au mai mult trafic in camerele lor. Un standard de camera web de inalta calitate acceptat pe toate site-urile de profil si utilizat de mai multe modele este unul cu rezolutie HD 1080p. Cererea pentru modele cu fluxuri video HD este in crestere, iar acest webcamuri o ofera (multumim Andreea Iancu pentru sfaturi)
 • Lumina, lumina, lumina! Asigura-te ca ai destula lumina astfel incat sa poti aparea pe camera. Trebuie sa ai cel putin doua surse de iluminat, dar trei sau patru pot preveni aparitia umbrelor pe fata ta. Doar asigura-te ca nu arati ca un pom de Craciun. Prea multa lumina nu este buna. Videochat hostess
 • Curata zona de lucru. Asigura-te ca zona din jurul tau este curata si ordonata. Poti decora putin camera pentru a face imprejurimile mai atractive si pentru a transmite starea ta, dar la orice sesiune de videochat punctul de interes trebuie sa fii tu, nu obiectele din jurul tau. (multumim Ioan M. pentru sfaturi)
 • Asigura-te ca orice jucarii sau obiecte de recuzita pe care le-ai putea folosi sunt in imediata apropiere. Nu vrei sa lasi oamenii sa astepte plecand din camera dupa ceva, si daca o jucarie sau obiect ajutator este in apropiere, le poti arata celor ce vizioneaza pentru a-i convinge sa intre in privat, stiind ca le ai.
 • Imbraca-te in ceva atragator si care scoate in evidenta avantajele tale. De asemenea asigura-te ca ai si alte costumatii in apropiere. Unor oameni le place jocul de rol, deci daca ai costume la indemana, ei te vor lua in chat privat daca acele costume se potrivesc cu rolurile pe care ei le vor. (multumim Ramona si Claudiu Soci pentru sfaturi)
 • Planifica! Atunci cand vine vorba de elemente de recuzita, jucarii si imbracaminte, gandeste-te ce ai vrea sa folosesti, care ar putea fi cerintele, si pregateste-le. Poti planifica si orice jocuri sau competitii pe care vrei sa le pui in aplicare cu membrii in camera ta (daca tu esti pe un site care permite bacsisurile).
 • Aranjeaza-te! Inainte de a intra pe camera, fa un dus si aranjeaza-te. Epileaza-te. Fa-ti parul si machiaza-te asa cum doresti. Nu uita, tu esti produsul, deci cu cat arati mai bine, cu atat mai multi bani poti face. (multumim celor de la studioul de videochat Angels Timisoara pentru sfaturi)
 • Respira adanc si relaxeaza-te. Va fi totul bine. Emotiile pot fi vizibile in fata camerei. Echipament pentru videochat

Stabileste metodele prin care esti platita. Exista o serie de moduri de a fi platita. Dar acestea sunt principalele trei:

 • Clientii dau tips-uri pentru ca te plac.
 • Clientii dau tips-uri pentru a face ceva specific in camera.
 • Un client cere sa vorbiti intr-o camera de privat- acest lucru este setat la un tarif pe minut. Poti schimba acest tarif mai tarziu, dar este recomandat sa n-o faci pana nu dobandesti ceva experienta.

Cu aceste sfaturi primite de la profesionisti din domeniul videochatului vei fi mult mai aproape de telurile pe care ti le-ai propus! Mult success!