Cum e sa scrii articole zi de zi?

Acest articol face parte din acea categorie in care prezint cateva aspecte nestiute de oricine ale vietii unui scriitor. Am avut un sfarsit de saptamana cu cateva tranzactii incheiate cu succes, deci din punct de vedere financiar foarte ok. Acum vine partea grea. Lucrez cu mai multe persoane in acelasi timp si toti au nevoie de cat mai multe articole, cat mai bine si cat mai repede sa le scriu. So sad for me

Am scris weekendul acesta la articole de mi-a venit acru, sincer. Chiar m-am trezit si de dimineata sa scriu mai mult si mai calitativ. E ora 18:20 si eu mai am de scris cel putin inca 3 articole. Si e duminica. Dar nah, trebuie sa-mi respect intelegerile facute cu clientii pe care ii am. Asta, daca vrei sa fii serios!

Asadar, nu am avut weekend, eu am avut doar zile de scris si nu imi pare rau pentru ca imi pace ceea ce fac. Si in plus, nu pot spune ca am o experienta covarsitoare, deci zilnic invat câte ceva. Daca e sa o luam asa, mai am pe astazi: cel putin 3 articole, de analizat vreo 10 site-uri nisate unde as putea cumpara reclama pentru un client, de studiat putin engleza si alte chestii personale. Deci, stau foarte bine.

Din acest articol, tu viitor copywriter cautat si de succes, ar trebui sa iti dai seama ca meseria asta nu e cea mai usoara. E stresanta pentru ca trebuie sa respecti acele termene limite pe care le-ai promis in primul rând. E grea pentru ca stai mult cu ochii in laptop si doar scrii, nu cred ca oricine ar face asta zilnic. Uneori nici nu iti lasa timp pentru tine pentru ca trebuie sa stii ce sa scrii si asta inseamna mula, multa documentare.

Nu ma intind, pentru ca am mult de lucru. O seara faina sa ai!