Alegerea unui vestiar metalic

Extinderea duratei de viata a unui vestiar metalic este o modalitate de a mentine cheltuielile la minim. Echiparea cu un astfel de accesoriu estetic placut si util este o investitie majora, pe termen lung, desi utilizarea constanta poate provoca cheltuieli de intretinere costisitoare. Tot ceea ce faci pentru a mentine costurile de inlocuire in linie si pentru a extinde durata de viata a vestiarului ajuta la imbunatatirea rentabilitatii investitiei.

vestiar metalic

Uneori, asta nu este o sarcina usoara. Odata ce dulapurile sunt instalate, nu exista foarte multe lucruri pe care poti sa le faci. Poti pune semne si poti creste formele de supraveghere, dar pentru cea mai mare parte a timpului, fiecare vestiar metalic este la mila clientilor tai. Cel mai bun moment pentru a incepe sa lucrezi la problema uzurii lor este atunci cand faci achizitia initiala. Stiind cate ceva despre constructia si optiunile disponibile, te pot ajuta sa faci alegerea corecta pentru facilitatea ta.

Cele trei materiale primare utilizate in constructia unui vestiar sunt lemnul, plasticul si otelul. Fiecare material are avantajele sale. Cele din lemn au tendinta de a cadea in categoria vitrina. Ele pot oferi o atmosfera extrem de estetica, care satisface o clientela de lux. Vestiarele din plastic sunt rezistente la rugina prin natura lor si se preteaza la medii in care conditiile de umiditate ridicata reprezinta o problema. De departe, materialul cel mai frecvent utilizat este otelul. Vestiarele din otel sunt cele mai putin costisitoare si pot dura o lunga perioada de timp, cu o ingrijire adecvata. Acest articol se va concentra pe unele dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te decizi sa cumperi dulapuri de otel.

magazin vestiare vetalice

Selectarea marimii potrivite a unui vestiar metalic pentru facilitatea ta este importanta. Cele mai populare dulapuri ofera spatiu maxim pentru agatarea completa a imbracamintii. Dulapurile cu marimea de 178 cm pot include un raft pentru depozitarea articolelor mici. Cele care au 45 cm in adancime sau mai mult pot fi echipate cu o tija si cu cateva umerase pentru haine. Dulapurile cu nivel dublu vor gazdui de doua ori mai multi oameni ca dulapuri de un singur nivel si inca mai ofera suficient spatiu pentru imbracamintea exterioara. Doar cunoscand nevoile clientilor tai poti face alegerile corecte in maretie de vestiare metalice.

Cand vine vorba de dulapuri de otel, acorda o atentie deosebita la ecartamentul de otel utilizat in dulapuri, deoarece acestea sunt o investitie pe termen lung. Partile laterale, topurile, si spatele sunt de obicei realizate din otel calibru 24. Atunci cand dulapurile sunt instalate pe pereti si expunerea este minima, acest lucru ar trebui sa fie suficient. Cu toate acestea, in cazul in care dulapurile sunt instalate in parti individuale in intregul vestiar, si partile laterale si spatele pot fi usor lovit, poate doresti sa iei in considerare un otel cu un calibru de 16 pentru partile laterale, capace si funduri si calibru 18 pentru spate. In cazul in care te asteptati ca acestea sa fie folosite foarte mult, ca intr-o sala a unei echipe de atletism, te poti decide sa utilizezi otel cu un calibru mai mare, indiferent unde sunt instalate dulapurile.

Usile dulapului metalic vor fi, probabil, partile cele mai „abuzate” pe durata de viata a dulapului. Cum usile vor fi in mod constant deschise, inchise si trantite, ar fi intelept ca acorzi atentie la constructia usilor dulapurilor. Timp de multi ani, otelul de calibru 16 a fost standardul industriei usilor dulapurilor. Recent, cu toate acestea, usile din otel cu calibru 14, care sunt cu 25 la suta mai groase decat cele cu calibru 16, au devenit din ce in ce mai populare.

Acestea sunt doar cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un vestiar metalic.