Alege un buchet de flori pt mireasa perfect pentru o nunta de vis

Alegerea buchetului de flori pt mireasa este una din cele mai dificile sarcini pe care trebuie sa le suporte fericita viitoare sotie. Ele sunt atat de ocupate in cautarea rochiei perfecte, in alegerea locatiilor potrivite si in organizarea intregului eveniment incat alegerea buchetului de flori este intarziata pana in ultimul moment si importanta lui este diminuata. Mire si mireasa

Buchetul nu este doar un accesoriu, ci un mod de evidentiere a frumusetii rochiei, ajutand mireasa sa straluceasca in cea mai mare zi a vietii ei. Alegerea buchetului potrivit trebuie realizata cu multa grija si gandire, asigurandu-te ca dimensiunea, greutatea, culorile si florile sunt potrivite atat pentru tinuta, cat si pentru forma corpului miresei.

Buchetele nu se limiteaza neaparat la un singur tip de flori. Poti alege florile tale preferate si poti amesteca mai multe culori, adaugand buchetului si inflorescente mai mici. Unele mirese cauta simbolul din spatele florilor inainte de a face o alegere: rosul simbolizeaza iubirea pasionala, crinii simbolizeaza inocenta, orhideele sunt asimilate sentimentelor mai „sublime”, iar albul reprezinta dragostea pura.

Este important ca miresele sa aleaga florile pe care le prefera cu adevarat, lasand la o parte intelesul din spatele lor. Cel mai important factor este ca ea sa se simta comfortabil cu buchetul ales si sa se simta in siguranta tinandu-l in mana in timp ce merge spre altar, inainte de a spune „da”.

Unii experti sustin ca pentru a crea un buchet de flori pt mireasa cat mai reusit este indicat sa te joci cu diferite culori si sa le identifici pe cele potrivite pe baza tonului pielii miresei. Persoanele care nu au preferinte legate de culoare pot considera acest lucru o perspectiva interesanta. Miresele brunete sau cu o culoare inchisa a parului pot alege culori luminoase precum fuchsia, galben bogat sau portocaliu vibrant. Miresele blonde cu pielea deschisa la culoare vor alege buchete in culori pastelate si pot aduce o atingere de albastru sau roz. Miresele satene pot duce lucrurile chiar mai departe si isi pot imbunatati culoarea naturala cu nuante deschise de portocaliu.

Buchet de flori pt mireasa

Daca mireasa poarta o rochie lunga sau o fusta, buchetul va arata perfect daca florile cad pe o singura parte, in timp ce pentru tipurile de rochii mai stranse pe corp, buchetul trebuie sa fie putin mai viu colorat si asimetric. Rochiile fara bretele cu fuste vor trebui combinate cu buchete libere, fara structura.

Este important de avut in vedere faptul ca personalitatea miresei trebuie luata in considerare in alegerea buchetului perfect. O mireasa timida va prefera cel mai probabil un buchet delicat, in timp ce o persoana mai extrovertita ar putea prefera ceva mai modern sau diferit. Florile clasice precum crinii, trandafirii si lisianthus sunt ideale pentru traditionalele buchete rotunde si arata bine in combinatie cu frunze verzi si flori mai mici. Orhideele sunt perfecte pentru buchetele superbe si indraznete, ideale pentru o mireasa increzatoare. Femeile care cauta buchete mai simple pot opta pentru anthurium si cale, care arata foarte bine in aranjament cu frunze.

Alegerea buchetului este decizia care trebuie luata in considerare cu o limita larga de timp, planificare buna si ajutorul unui profesionist acolo unde este posibil. Mai presus de toate, pentru o nunta de vis, ceea ce conteaza cu adevarat este ca mireasa sa isi asculte inima atunci cand vine vorba de alegerea unui buchet de flori pt mireasa perfect cu care se simte cel mai comfortabil si cea mai fericita.

Tagged : /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *